Från affärsmöjlighet till affär

Från affärsmöjlighet till affär

Vi vet hur svårt det kan vara att som säljare kartlägga sina möjligheter och realistiskt analysera det bästa sättet att gå vidare med sin försäljning. Den här utbildningen hjälper dig att analysera och utveckla din försäljning och säljprocess, hantera läget och gå från affärsmöjlighet till affär.

UPPTÄCK UTBILDNINGEN

LÄS MER

Intresserad? Läs igenom produktbladet! Oavsett om du är intresserad av en eller flera utbildningar ser vi till att upplägget passar ditt och din organisations behov.

Upskilling kan inte bli enklare!

Köp en licens eller flera utbildningar i ett paket.

1. UPPTÄCK VÅRA UTBILDNINGAR

Kolla igenom våra utbildningar! Vad passar dig och ditt team?

2. VÄLJ EN ELLER FLERA

Hittar du en eller flera som passar dig och ditt team? Bra!

3. KOM IGÅNG!

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång! Har du svårt att hitta rätt hjälper vi dig gärna att hitta rätt utbildning!


Det här får du med dig!

Se över affärsmöjligheten – Ta reda på fullständig information om affärsmöjligheten – finns det ett behov, budget och när är deadline? Är marginaler och framtida affärer attraktiva? Helt enkelt, ser du möjligheten att vinna?

Lösningsstrategi – Lär dig mer om olika säljsituationer för att förstå var din specifika affärsmöjlighet passar in.

Identifiera beslutsfattare – Kartlägg beslutsfattarna. Upptäck olika typer av profiler och hur du kan öka eller minska deras inflytande i processen.

Framgångsrik presentation – Lär dig hur du skapar en bra öppning och avslutning och inkluderar alla relevanta element, samtidigt som du anpassar dig efter säljsituationen.

KOM IGÅNG

KONTAKTA OSS

Oavsett utmaning har Mercuri International en utbildning för dig. Med våra digitala utbildningar lär du dig var du vill när den passar dig. Behöver du en företagsanpassad lösning? Kontakta oss så berättar vi mer!