Presentationsteknik

Presentationsteknik

Att vara bra på att presentera information på ett effektivt sätt är en viktig nyckel i en säljprocess. Vi vet att det här med att presentera kan vara mer utmanande för vissa, medan andra njuter av varje sekund. Med lite arbete kan det här med att få fram ditt budskap under en presentation vara både spännande och ett effektivt sätt att kommunicera. Det är dags att fräscha upp dina presentationsfärdigheter!

Pris per licens: 2750:- ex moms

Du kommer att lära dig

  • Tydlig och effektiv kommunikation i din presentation
  • Att förstå olika kommunikationsstilar hos åhörarna
  • Att förstå olika personlighetstyper och hur du hanterar dina åhörare rätt.
  • Aktivt lyssnande och god kommunikation när du ska presentera
  • Nödvändiga förberedelser – Att organisera och förbereda innehållet i din presentation i PowerPoint så att ditt budskap blir tydligt
  • Att använda ditt kroppsspråk genom ansiktsuttryck, tonfall och rörelser när du levererar din presentation
  • Att hantera åhörarnas invändningar under din presentation
  • Att hantera presentationer i olika miljöer – både virtuellt eller face-to-face

Vill du veta mer?

Oavsett utmaning har vi en lösning för dig. Upptäck våra färdigpaketerade digitala utbildningar som du genomför var du vill när det passar dig. Behöver du en skräddarsydd lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

LÖSNINGAR FÖR OLIKA BEHOV

STANDARD ELLER SKRÄDDARSYTT

Genom att identifiera era behov skapar vi det perfekta utbildningsprogrammet för att möta era utmaningar, både på individ- och organisationsnivå.

Bygg ett helt digitalt utbildningsprogram eller inkludera träning med våra utbildare. Välj färdigt paket eller skräddarsytt från grunden.

En verktygslåda för att skapa framgångsrika presentationer

Du kommer få färdigheter och det självförtroende som behövs för att leverera proffsiga och effektfulla presentationer. I vår utbildning kommer deltagarna att lära sig mer om hur de tar fram och genomför en presentation, tillsammans med massor av tips om kring hur de ger kunden en oförglömlig upplevelse.

Vill du höra mer om hur vi kan jobba tillsammans med din organisation?