Sälja på Distans

Sälja på Distans

Att jobba på distans är en stor möjlighet och erbjuder också många olika bra fördelar för dig som jobbar som säljare. Du kan till exempel spara in tid i din säljprocess när du inte alltid träffar kunder på möte face to face. Men din effektivitet kan också påverkas av hur du arbetar och använder vissa system och program så att dina digitala möten fungerar på bästa sätt.

Pris per licens: 2750:- ex moms

Checklista för virtuella möten

Att vara väl förberedd är alltid viktigt, och det förändras inte när du kommunicerar med kunder virtuellt istället för face to face. Nu är det ännu viktigare än någonsin att ha en klar förståelse för vad resultatet av mötet ska bli och vad nästa steg är. Kom igång med dina onlinemöten med vår checklista som kommer hjälpa dig att hålla koll på de viktigaste delarna när du förbereder och genomför ett virtuellt möte.

Du kommer att få verktyg och metoder för att strukturera din försäljning, bli mer effektiv och snabbt få resultat. Du lär dig om säljprocessen, att lägga upp ett professionellt och anpassat säljsamtal och får förståelse för kundens köpsituation.

Vill du veta mer?

Oavsett utmaning har vi en lösning för dig. Upptäck våra färdigpaketerade digitala utbildningar som du genomför var du vill när det passar dig. Behöver du en skräddarsydd lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

LÖSNINGAR FÖR OLIKA BEHOV

STANDARD ELLER SKRÄDDARSYTT

Genom att identifiera era behov skapar vi det perfekta utbildningsprogrammet för att möta era utmaningar, både på individ- och organisationsnivå.

Bygg ett helt digitalt utbildningsprogram eller inkludera träning med våra utbildare. Välj färdigt paket eller skräddarsytt från grunden.

10 tips när du säljer på distans

Att inte kunna träffas face to face, inte ens en gång, under en fullständig försäljningsprocess kan vara knepigt. Eftersom kroppsspråk är en viktig del av kommunikationen med kunder och potentiella kunder, kan det vara en utmaning att kommunicera virtuellt. Se våra 10 bästa tips för att bemästra försäljning på distans.

Vill du höra mer om hur vi kan jobba tillsammans med din organisation?