Sälja på Distans

SÄlja på Distans

Ny teknik har avsevärt breddat alternativen för hur vi kan hålla kontakten med våra kunder. Upptäck fördelarna med att sälja på distans och gör varje möte till en framgång! Läs mer om vår utbildning Att sälja på distans i produktbladet eller ladda ner vår checklista för framgångsrika virtuella möten som ett första steg.

VÅRA BÄSTA TIPS

Att vara väl förberedd är alltid viktigt, och det förändras inte när du kommunicerar med kunder virtuellt istället för face to face. Nu är det ännu viktigare än någonsin att ha en klar förståelse för vad resultatet av mötet ska bli och vad nästa steg är. Kom igång med dina onlinemöten med vår checklista som kommer hjälpa dig att hålla koll på de viktigaste delarna när du förbereder och genomför ett virtuellt möte.

Läs mer

Intresserad? Läs igenom produktbladet! Oavsett om du är intresserad av en eller flera utbildningar ser vi till att upplägget passar ditt och din organisations behov.

Upskilling kan inte bli enklare!

Köp en licens eller flera utbildningar i ett paket.

1. UPPTÄCK VÅRA UTBILDNINGAR

Kolla igenom våra utbildningar! Vad passar dig och ditt team?

2. VÄLJ EN ELLER FLERA

Hittar du en eller flera som passar dig och ditt team? Bra!

3. KOM IGÅNG!

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång! Har du svårt att hitta rätt hjälper vi dig gärna att hitta rätt utbildning!


10 tips när du säljer på distans

Att inte kunna träffas face to face, inte ens en gång, under en fullständig försäljningsprocess kan vara knepigt. Eftersom kroppsspråk är en viktig del av kommunikationen med kunder och potentiella kunder, kan det vara en utmaning att kommunicera virtuellt. Se våra 10 bästa tips för att bemästra försäljning på distans.

Öppen utbildning

Passar det bättre att lära dig mer om distansförsäljning genom en öppen utbildning? Missa inte nästa kursstart!


KOM IGÅNG

KONTAKTA OSS

Oavsett utmaning har Mercuri International en utbildning för dig. Med våra digitala utbildningar lär du dig var du vill när den passar dig. Behöver du en företagsanpassad lösning? Kontakta oss så berättar vi mer!