Se inspelningen av webinaret ‘Värdebaserad Försäljning – Webinaret du hoppas dina konkurrenter inte tar del av’

Har du som många andra insett att värdebaserad försäljning är viktigare än någonsin just nu?

Se inspelningen av webinaret om Värdebaserad försäljning där Anders Karlström, senior konsult på Mercuri International delar med sig av hur vi kan skapa värde för och med våra kunder genom att visa dem hur vårt erbjudande hjälper dem att hantera operativa utmaningar och nå sina övergripande affärsmål.

Alla – från säljare till säljdirektör och VD – behöver förstå och agera efter att kunder köper lösningar på problem eller behov, inte produkter eller tjänster utifrån funktioner eller egenskaper.

Testa våra tips och du kommer med stor sannolikhet ha nytta av dem redan imorgon.


DET HÄR FÅR DU MED DIG

  • Insikt om skillnaden som gör skillnad. Helt enkelt att förstå sambandet mellan kundens affärsmål, operativa utmaningar, min lösning och det värde som min lösning skapar.
  • Verktyg för att säkra relationen med alla beslutsfattare hos kunden. Snart klarar sig ingen utan dig och ditt företag! 
  • Storytelling och hur du får kunden att förstå värdet i din lösning och varför det är så viktigt att just ni gör detta tillsammans.

Webinarets längd: 24 min

kurs hur du kan förhandla med andra. Skicka e post till Anders, kursledare för kursen i stockholm

TALARE | Anders Karlström
Senior Konsult och Konceptansvarig för Sales Excellence Mercuri International

Anders är kungen av storytelling som brinner för att utveckla säljare och säljchefer. Han har under de senaste 25 åren arbetat med utvecklingsprojekt i kundintensiva företag och är konceptansvarig för Sales Excellence hos Mercuri International

SE WEBINARET

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret till höger så skickar vi dig en länk till inspelningen av webinaret!