Förhandlingsteknik

Så blir du en bättre förhandlare

Vill du bli en bättre förhandlare och optimera dina chanser att lyckas bra i dina förhandlingar med rätt förhandlingsteknik? När du säljer stora projekt eller hanterar komplexa försäljningar som involverar olika personer behöver du vara en god förhandlare.

Vi ger dig inte bara ny kunskap, tips och verktyg att använda som gör dig redo inför dina förhandlingar på ett bra sätt! Du får även lära dig mer om hur du skapar en win-win-känsla mellan dig själv och motparten samt hanterar olika invändningar och kommer till avslut i din förhandling.

Pris per licens: 2750:- ex moms

En del av vad du kommer lära dig

  • Verktyg för att utveckla din förhandlingsteknik på rätt sätt
  • Att förbereda dig inför en förhandling med din motpart
  • Hitta din förhandlingsstil i förhandlingen
  • Sätt för att skapa win-win-känsla för dig och din motpart i dina förhandlingar
  • Invändningshantering i förhandlingar
  • Att förbereda och ta din pitch till nästa nivå innan du ska förhandla
  • Att ställa rätt frågor i en förhandling
  • Exempel på hur du hittar andras drivkrafter i förhandlingen
  • Teknik för att vinna affären när du förhandlar och komma i mål

Vill du veta mer?

Oavsett utmaning har vi en lösning för dig. Upptäck våra färdigpaketerade digitala utbildningar som du genomför var du vill när det passar dig. Behöver du en skräddarsydd lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

LÖSNINGAR FÖR OLIKA BEHOV

STANDARD ELLER SKRÄDDARSYTT

Genom att identifiera era behov skapar vi det perfekta utbildningsprogrammet för att möta era utmaningar, både på individ- och organisationsnivå.

Bygg ett helt digitalt utbildningsprogram eller inkludera träning med våra utbildare. Välj färdigt paket eller skräddarsytt från grunden.

Bygg trovärdighet i dina förhandlingar!

I förhandlingsteknik upptäcker du dina styrkor och svagheter när du ska förhandla, får kunskap om hur du ska göra för att bygga trovärdighet i dina förhandlingar och även hur du skapar en vinna-vinna-känsla som förhandlare där både du och motparten går som vinnare ur förhandlingen och går i mål. Vilka verktyg ska du använda för att bygga en relation och komma närmare din kund genom en förhandling? Hur kan du hitta motpartens verkliga behov?

Vill du höra mer om hur vi kan jobba tillsammans med din organisation?