Förhandlingsteknik

SÅ BLIR DU EN BÄTTRE FÖRHANDLARE

Vill du bli en bättre förhandlare och optimera dina chanser att lyckas bra i dina förhandlingar med rätt förhandlingsteknik? När du säljer stora projekt eller hanterar komplexa försäljningar som involverar olika personer behöver du vara en god förhandlare.

Vi ger dig inte bara ny kunskap, tips och verktyg att använda som gör dig redo inför dina förhandlingar på ett bra sätt! Du får även lära dig mer om hur du skapar en win-win-känsla mellan dig själv och motparten samt hanterar olika invändningar och kommer till avslut i din förhandling.

Vill du veta mer?

Intresserad? Läs igenom produktbladet! Oavsett om du är intresserad av en eller flera utbildningar ser vi till att upplägget passar ditt och din organisations behov.

Upskilling kan inte bli enklare!

Köp en licens eller flera utbildningar i ett paket.

1. UPPTÄCK VÅRA UTBILDNINGAR

Kolla igenom våra utbildningar! Vad passar dig och ditt team?

2. VÄLJ EN ELLER FLERA

Hittar du en eller flera som passar dig och ditt team? Bra!

3. KOM IGÅNG!

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång! Har du svårt att hitta rätt hjälper vi dig gärna att hitta rätt utbildning!


KOM IGÅNG

KONTAKTA OSS

Oavsett utmaning har Mercuri International en utbildning för dig. Med våra digitala utbildningar lär du dig var du vill när den passar dig. Behöver du en företagsanpassad lösning? Kontakta oss så berättar vi mer!