Key Account Management

KEY ACCOUNT MANAGEMENT

Att verkligen lyckas med Key Account Management har blivit en allt mer komplex uppgift och samtidigt en allt viktigare faktor för att säkra god tillväxt. Därför har Mercuri International och St. Gallens Universitet i Schweiz tillsammans utvecklat en komplett Key Account Management-metodik som innefattar:

Vår KAM-metodik

  • System för Key Account Management i företaget
  • Företagsanpassning med KAM-perspektiv
  • Utveckla vinnande strategier och taktik
  • Utveckla Key Account SMART-mål
  • Key Account-planering med kontinuerlig uppföljning
  • Insikt i hur kundens beslutsteam tänker och resonerar
  • Vikten av tillgång till information och förmågan att omvandla informationen till meningsfylld och lättillgänglig företagsfakta
  • Key Account-lösningar
  • Effektiva Key Account-team

Vill du veta mer?

Oavsett utmaning har vi en lösning för dig. Upptäck våra färdigpaketerade digitala utbildningar som du genomför var du vill när det passar dig. Behöver du en skräddarsydd lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Pris per licens: 2750:- ex moms

LÖSNINGAR FÖR OLIKA BEHOV

STANDARD ELLER SKRÄDDARSYTT

Genom att identifiera era behov skapar vi det perfekta utbildningsprogrammet för att möta era utmaningar, både på individ- och organisationsnivå.

Bygg ett helt digitalt utbildningsprogram eller inkludera träning med våra utbildare. Välj färdigt paket eller skräddarsytt från grunden.


Key Account Management utvecklas ständigt…

Försäljningsvärlden har nyligen genomgått en snabb utveckling, driven av både teknisk utveckling och förändrade arbetssätt. Dina nyckelkonton är kärnan i ditt företag – så hur fortsätter du att bygga värde? Kolla igenom vårt KAM-material för att lära dig mer om ämnet och upptäck hur vi kan hitta en lösning som passar dig och dina behov.

Key Account Manager

Ta det personligt…

Försäljningsvärlden har på senaste tiden genomgått många snabba förändringar, såväl tekniska som var och hur vi arbetar. Dina nyckelkunder är kärnan i din verksamhet – hur kan dina säljare behålla en personlig relation i en allt mer distanserad värld? Gör vårt quiz och kolla om du hänger med i utvecklingen!

Key Account Management Tips

Några snabba tips för att komma igång!

För att få ut det mesta at ditt arbete med Key Account Management behöver du ha en väl definierad process och struktur. Vi bjuder på stegvisa tips och visar hur du kan göra ditt team rustat för att möta de unika utmaningar som ställs inom Key Account Management.

Vill du höra mer om hur vi kan jobba tillsammans med din organisation?