ATT BYGGA FÖRTROENDE I EN DISTANSERAD VÄRLD

Key Account Management utvecklas ständigt - hänger du som chef med när det kommer till rätt utbildning?

gör vår utvärdering

KAM - TA DET PERSONLIGT

Försäljningsvärlden har på senaste tiden genomgått många snabba förändringar, såväl tekniska som var och hur vi arbetar. Dina nyckelkunder är kärnan i din verksamhet – hur kan dina säljare jobba mer med key account management och skapa och behålla en personlig relation gentemot kunden i en allt mer distanserad värld?

KAM - UTVÄRDERING

HÄNGER DU MED I UTVECKLINGEN INOM KEY ACCOUNT MANAGEMENT?

Ta reda på svaret med vårt quiz!

HÖJ NIVÅN I ER FÖRSÄLJNING

Vad gör en kund till Key Account? Vad skiljer Key Account Managers från andra roller inom försäljning på ert företag? I följande blogg ger vi en kort överblick och visar hur utvecklingen av viss spetskunskap inom key account management och rätt utbildning kan vara nyckeln till framgång... Häng med i våra utbildningar om du vill utveckla dina kunskaper och ta hand om dina nyckelkunder på rätt sätt!

Läs mer
kursen key account management företagsanpassad - skicka oss e post när du vill så berättar vi mer om utbildningen och våra olika kurser.

FÅ DINA KAM:AR ATT BYGGA FÖRTROENDE

Hur behåller dina säljare en personlig känsla gentemot kunden i en allt mer distanserad värld? Vi gör en djupdykning i den roll tekniken spelar i att bygga relationer med nyckelkunder utan att de förlorar känslan av att vara uppskattade och unika. Utveckla dina färdigheter inom försäljning med våra utbildningar!

Ladda ner E-bok

KEY ACCOUNT MANAGEMENT I SIFFROR

Ladda ner en visuell resa genom intressanta fakta och siffror från key account management-världen. Hur lång tid tar det för en säljare jämfört med en Key Account Manager att komma till avslut med kunden? Är det värt att vänta på?

Ladda ner Infographic
key account management - utbildning för key account manager - 2 dagar eller flera dagar via business school

8 STEG - FÖR ATT LYCKAS MED KEY ACCOUNT MANAGEMENT

Vi bjuder på stegvisa tips och visar hur du kan göra ditt team rustat för att möta de unika utmaningar som ställs inom Key Account Management. Hur kan ni utveckla er försäljning i ert företag?

LADDA NER

KAM - DET ÄR HUR MAN GÖR SOM RÄKNAS

De flesta företag förstår behovet av en företagsanpassad eller öppen utbildning, men skillnaden ligger i hur utbildningen tillämpas. I utbildningen som erbjuds av Mercuri International fokuserar vi på en praktisk, verklighetsnära tillämpning – att få KAM-strategin att fungera för mätbara ekonomiska resultat.

GLOBAL RÄCKVIDD OCH LOKAL EXPERTIS

Med global räckvidd och lokal expertis har Mercuri International storleken och erfarenheten som gör att KAM-utbildningen leder till konkreta försäljningsframgångar för ditt företag och möjligheten att utveckla ert arbete.

STÄNDIG UTVECKLING

Med vår unika utbildningsmodell får ni ständiga förbättringar som ger löpande utveckling. Vi har kunskaperna, färdigheterna och rätt inställning för att hjälpa våra kunder att genomföra sina säljstrategier och uppnå avkastningsmålen med hjälp av utbildningen.

HYBRIDLÄRANDE

Innovativa utbildningsmetoder, både personliga och digitala, för ett lärande som ständigt utvecklas i samspel med ditt säljteam.

VI KAN UTMANINGARNA MED KAM

‘KAM lär KAM’ – eftersom vi förstår en Key Account Managers perspektiv kan vi utforma utbildningen som svarar på dagens KAM-utmaningar och frågor så att ni lär er rätt saker.

Läs mer om vår utbildning

KEY ACCOUNT MANAGEMENT

Key Account Management utvecklas ständigt – Vi ger dig gärna mer information om vad du får med dig i utbildningen! Ta kontakt genom e post eller ring oss, så besvarar vi alla dina frågor. Vi erbjuder så väl kortare kurser på 2 dagar för deltagare från olika företag, men kan också erbjuda företagsanpassade program för er som vill. Face to face eller på distans! Börja din KAM-resa idag.