ATT BYGGA FÖRTROENDE I EN DISTANSERAD VÄRLD

Key Account Management utvecklas ständigt - hänger du som chef med?

gör vår utvärdering

KAM - TA DET PERSONLIGT

Försäljningsvärlden har på senaste tiden genomgått många snabba förändringar, såväl tekniska som var och hur vi arbetar. Dina nyckelkunder är kärnan i din verksamhet – hur kan dina säljare behålla en personlig relation i en allt mer distanserad värld?

KAM - UTVÄRDERING

HÄNGER DU MED I UTVECKLINGEN INOM KAM?

Ta reda på svaret med vårt quiz!

HÖJ NIVÅN

Vad gör en kund till Key Account? Vad skiljer en Key Account Manager från andra roller inom försäljning? I följande blogg ger vi en kort överblick och visar hur utvecklingen av viss spetskunskap inom KAM kan vara nyckeln till framgång...

Läs mer

FÅ DINA KAM:AR ATT BYGGA FÖRTROENDE

Hur behåller dina säljare en personlig känsla i en distanserad värld? Vi gör en djupdykning i den roll tekniken spelar i att bygga relationer med nyckelkunder utan att de förlorar känslan av att vara uppskattade och unika.

Ladda ner E-bok

KAM I SIFFROR

Ladda ner en visuell resa genom intressanta fakta och siffror från KAM-världen. Hur lång tid tar det för en säljare jämfört med en Key Account Manager att komma till avslut? Och är det värt att vänta på?

Ladda ner Infographic

8 STEG - FÖR ATT LYCKAS MED KAM

Vi bjuder på stegvisa tips och visar hur du kan göra ditt team rustat för att möta de unika utmaningar som ställs inom Key Account Management.

LADDA NER

KAM - DET ÄR HUR MAN GÖR SOM RÄKNAS

De flesta företag förstår behovet av en KAM-utbildning, men skillnaden ligger i hur det tillämpas. Mercuri International fokuserar på en praktisk, verklighetsnära tillämpning – att få KAM-strategin att fungera för mätbara ekonomiska resultat.

GLOBAL RÄCKVIDD OCH LOKAL EXPERTIS

Med global räckvidd och lokal expertis har Mercuri International storleken och erfarenheten som gör att KAM-utbildningen leder till konkreta försäljningsframgångar.

STÄNDIG UTVECKLING

Vår unika utbildningsmodell skapar ständiga förbättringar och löpande utveckling. Vi har kunskaperna, färdigheterna och rätt inställning för att hjälpa våra kunder att genomföra sina säljstrategier och uppnå avkastningsmålen.

HYBRIDLÄRANDE

Innovativa utbildningsmetoder, både personliga och digitala, för ett lärande som ständigt utvecklas i samspel med ditt säljteam.

VI KAN UTMANINGARNA MED KAM

‘KAM utbildar KAM’ – eftersom vi förstår en Key Account Managers perspektiv kan vi utforma utbildningarna kring dagens KAM-utmaningar.

Läs mer om vår KAM-utbildning

KEY ACCOUNT MANAGEMENT

Key Account Management utvecklas ständigt – Vi berättar gärna mer! Ta kontakt och börja din KAM-resa idag.