Grundläggande Försäljning

VILL DU VÄSSA DIN FÖRSÄLJNING?

Grundläggande försäljningsteknik är basen i alla framgångsrika säljsamtal. När du utvecklar dina säljkunskaper leder det i sin tur till mer relevanta säljsamtal! Upptäck alla steg i försäljningsprocessen och få användbara tips om hur du använder relevanta säljtekniker.

Läs mer

Intresserad? Läs igenom produktbladet! Oavsett om du är intresserad av en eller flera utbildningar ser vi till att upplägget passar ditt och din organisations behov.

Upskilling kan inte bli enklare!

Köp en licens eller flera utbildningar i ett paket.

1. UPPTÄCK VÅRA UTBILDNINGAR

Kolla igenom våra utbildningar! Vad passar dig och ditt team?

2. VÄLJ EN ELLER FLERA

Hittar du en eller flera som passar dig och ditt team? Bra!

3. KOM IGÅNG!

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång! Har du svårt att hitta rätt hjälper vi dig gärna att hitta rätt utbildning!


Essential Selling Skills Man

Grunden till varje försäljningsframgång

De bästa säljarna kan sina grunder! Du kanske bara älskar utmaningen att övertyga, men saknar hur du definierar din kunds verkliga behov. Eller så är du en sann people person och brukar komma nära dina kunder, men kämpar verkligen med att hantera kundens invändningar. I Den här utbildningen kommer du att lära dig hur du bättre kan tillfredsställa dina kunders behov och lära dig hur du:

  • Introduktion till försäljningsmetoden DABA
  • Att förbereda ett säljmöte
  • Det första intrycket
  • Definiera kundens behov
  • Effektiv argumentation
  • Hantera invändningar
  • Att avsluta affären

kom igång

KONTAKTA OSS

Oavsett utmaning har Mercuri International en utbildning för dig. Med våra digitala utbildningar lär du dig var du vill när den passar dig. Behöver du en företagsanpassad lösning? Kontakta oss så berättar vi mer!