Digitala utbildningar inom försäljning & ledarskap

Digital träning när det passar dig!

Med våra digitala utbildningar får du nya kunskaper och färdigheter inom försäljning och ledarskap genom engagerande träningspass i en interaktiv utbildningsmiljö. Du genomför korta micro learningpass med en känsla av gamification, när du vill, var du vill och tillgodogör dig nya kunskaper genom ett intuitivt gränssnitt som sätter dig som användare i fokus. Genom omväxlande träning och en blandad pedagogik inkluderar din utbildning allt från kortare filmer, interaktiva övningar och inspirerande läsning inom just det område där du vill utvecklas. Med utvärderande quiz får du möjlighet att reflektera över dina nyvunna kunskaper.


Fördelar med våra digitala utbildningar

  • Utbildning när du vill, var du vill
  • Omväxlande träning och blandad pedagogik
  • Träning på alla digitala plattformar
  • Engagerande med en känsla av gamification
  • Komplement till klassrumsträning eller stand alone
  • Möjlighet till förberedande träning och ämnesfördjupning
  • Certifikat kopplat till LinkedIn efter avklarad utbildning

Så här säger våra deltagare

”Materialet kändes relevant och genomarbetat och jag fick ny kunskap som jag kan applicera direkt i verksamheten. Att modulerna kunde göras både i dator och mobil var perfekt! För mig passade det jättebra att utbildningen var digital och kunde göras på distans.”

Daniel Johansson, VD Fitness World AB
Utbildningsdeltagare Digitala utbildningar


Mercuri PLT

Ledarskapsträning direkt i din mobil

Med appen Mercuri PLT får du en personlig ledarskapstränare som motiverar dig på ett inspirerande sätt, direkt i din mobil. Utveckla dina färdigheter inom feedback, kommunikation, självledarskap, teamutveckling, teamledarskap och time management och räkna med att träningen verkligen blir av.

Läs mer

Digital Learning Center

Flexibla och modulära digitala utbildningar

För att människor ska lyckas och känna engagemang för lärandet är våra lösningar utformade på ett sätt som gör att de skapar intresse, effektivitet och långsiktigt bibehållna kunskaper.

Läs mer