MORE POWER TO YOUR PEOPLE

I dagens ständigt föränderliga affärslandskap behöver dina team verktyg och utbildning som är relevant och engagerande. Vi på Mercuri International är experter på sälj- och ledarskapsutbildning och finns här för att hjälpa er!

ETT BÄTTRE SÄTT ATT LEVERERA OCH GENOMFÖRA SÄLJ- OCH LEDARSKAPSUTBILDNING

Mercuri International är glada över att kunna presentera MIpower, en digital plattform som hjälper HR att ge säljare och ledare de färdigheter de behöver för att hålla sig på topp, oavsett vilka nya krav marknaden ställer och när det passar dem bäst.

MIpower förenklar inlärningsprocessen från beslut till utbildning och uppföljning. Det innebär mindre oro för att användarna inte fullföljer sina utbildningar, mindre behov av påminnelser och mer tid för dig.

TA REDA PÅ MER

Den NYA nya verkligheten - så kan HR kan omvandla viktiga utmaningar till möjligheter

Förtroende, stress och att hantera den disruptiva utvecklingen - vilka är de kritiska framgångsfaktorerna för HR just nu?

Ladda ner E-boken

FÖRDELARNA MED MIPOWER

Framgång inom försäljning och ledarskap handlar om mer än teknik - det handlar om hur den används. MIpower gör det enkelt för dina medarbetare att lära sig de färdigheter de behöver och gör det dessutom enkelt för dig inom HR att hålla koll på deras framsteg.

INTUITIV

Utformad för att få dina team att komma igång på nolltid, så att de snabbt kan få tillgång till de färdigheter som de verkligen behöver.

ENGAGERANDE

Relevant innehåll med verklighetstrogna övningar som dina team kan relatera till - och omsätta i praktiken.

TEAMBILDANDE

Community som vägleder, samtidigt som medarbetarna får tävla med varandra och utvecklas.

FLEXIBEL

Utbildning som passar dina medarbetares schema - från 5 minuters uppfräschning till längre utbildning.

TA REDA PÅ MER

HR 2023

Vad är det som verkligen driver förändring inom försäljning? Här är siffrorna som HR måste känna till år 2023.

Ladda ner infographic

5 minuters läsning för HR

Vilka frågor står HR inför i år? Vi tar en titt på de viktigaste faktorerna.

Del 1 - ‘Förtroende’

99 % av företagsledare säger att förtroende är avgörande för att bygga relationer. Men hur kan HR vara en del av processen?

Läs mer

Del 2 - ‘Stress’

Stress på arbetsplatsen är inget nytt, men att ta itu med den har ett verkligt affärsvärde. Vi undersöker varför - och hur.

Läs mer

Del 3 - ‘Disruptiv vardag’

Från AI till distansarbete och hybridarbete. Försäljningslandskapet förändras snabbt. Vi tar en titt på hur du kan anpassa dig.

Läs mer
PLATTFORMEN FÖR SÄLJ- OCH LEDARSKAPSUTVECKLING

MIpower

Med Mercuris expertis och coachning, i kombination med vår digitala plattform för sälj- och ledarskapsutveckling, förenklar vi besluts-, utbildnings- och uppföljningsprocesserna - vilket minskar oron för utbildningar som inte slutförs och minimerar behovet av påminnelser. Detta ger dig mer tid att fokusera på andra viktiga uppgifter.

VÅRA DIGITALA UTBILDNINGAR

Vad gör Mercuri annorlunda?

Mercuri International är experterna på sälj- och ledarskapsutbildning som hjälper företag i över 50 länder. Vi tar fram utbildningsprogram som passar våra kunders specifika behov och våra experter ser till att nya färdigheter implementeras på ett effektivt sätt. Vi ger dina medarbetare det stöd och den coaching de behöver för att må bra.

Anpassat för dig

Vi anpassar utbildningsinnehållet för er organisation och presenterar det i ett format som skapar engagemang hos dina team

Var du än är

Vi erbjuder utbildning designad efter er strategi och anpassar den efter er organisation - över team och gränser.

Vid din sida

Vi hjälper er att tillämpa era färdigheter i verkligheten och investerar tid i er framgång.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss så berättar vi mer om hur Mercuri International och MIpower kan hjälpa dig att ta itu med dina utmaningar och få utbildningsresultat som håller i längden.