Vi hjälper er att skapa tillväxt!

Vi utvecklar såväl organisationer som medarbetare att nå sin fulla potential, tar itu med era utmaningar och hjälper er att nå framgång inom både försäljning och ledarskap.

Våra utbildningar

Anpassat för dig

Vi tar fram det perfekta utbildningsprogrammet för din organisation - med relevant innehåll som dina team kan ta del av i det format som passar dem bäst.

Vid din sida

Själva utbildningen är bara en del - vi hjälper dig aktivt att implementera era nya kunskaper i verkligheten, antingen digitalt eller face to face.

Var du än är

Vi coachar över team och gränser - vi hjälper dig att bygga upp en strategi som fungerar för hela företaget, oavsett var teamen är baserade.

Varför Mercuri International?

Vi hjälper dig att skapa resultat inom försäljning och ledarskap, såväl idag som imorgon. På Mercuri International vet vi att man bara kan uppnå sales excellence genom att arbeta kontinuerligt tillsammans för att utbilda, inspirera team och investera i deras framgång. Vi erbjuder banbrytande utbildning på lokal eller global nivå, var du än befinner dig, och hjälper dig att utveckla dina medarbetare och din verksamhet.

Om oss
KOM IGÅNG MED DIN UTBILDNING IDAG

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

På Mercuri vet vi att försäljningsvärlden inte står stilla - så det gör inte heller vårt erbjudande. Vi utvärderar, anpassar, använder och vårdar - och upprepar sedan - för att uppnå enastående resultat. Och med Mercuri Research fokuserar vi på att utveckla de färdigheter som du kommer att behöva imorgon, inte bara idag.

Våra säljutbildningar

Utbildningar inom Sälj och ledarskap

Oavsett om det handlar om digital, personlig eller lärarledd utbildning skapar vi innovativa utbildningslösningar som är anpassade för dina behov.

Ge alla dina medarbetare de färdigheter de behöver för att växa - och nå sin fulla potential. Vi utvecklar kompetensen hos ditt team genom våra utbildningar. Upptäck hur man professionellt lyssnar och kommunicerar eller hur man hanterar tiden mer effektivt - allt för att utveckla ditt team och ditt företag. Se vårt utbildningsbibliotek och upptäck alla utbildningar.

Se våra utbildningar
 • Kommunikation
 • Tidsplanering
 • Presentationsteknik

Framgångsrik försäljning börjar redan innan du träffar kunden. Planering är viktigt för att bana väg för framgångsrik försäljning och nå de uppsatta målen - vi ger dig de strategiska byggstenarna för att uppnå detta. Mercuris utbildningar i försäljningsplanering täcker allt från hantering av möjligheter och planering av försäljningsaktiviteter till försäljning via alla kanaler. Se vårt utbildningsbibliotek för att upptäcka alla utbildningar.

Läs mer om våra säljutbildningar
 • Konkurrensanalys
 • Planering av försäljningsaktiviteter
 • Affärsmöjligheter
 • Key account management

Vi ger dina medarbetare alla de viktiga färdigheter som de behöver för att konvertera potentiella kunder - oavsett om det är online eller personligen. I den ständigt föränderliga affärsmiljön är det viktigt att se till att dina team håller sig före konkurrenterna. Vi tillhandahåller de rätta verktygen och kunskaperna för att fylla dessa kompetensluckor. Våra utbildningsprogram för genomförande av försäljning omfattar allt från grunderna i försäljning till att hantera prisförhandlingar, social selling, distansförsäljning och mycket mer. Se vårt utbildningsbibliotek för att upptäcka alla utbildningar.

Läs mer om våra säljutbildningar
 • Värdebaserad försäljning
 • Att sälja på distans
 • Förhandlingsteknik
 • Kundservice

Bra team behöver ett bra ledarskap och en bra ledning. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din mest värdefulla tillgång - din personal. Uppskattade ledare vet hur de både ska inspirera sitt team, men också styra teamet i rätt riktning och få uppgifterna gjorda. Se vårt utbildningsbibliotek för att upptäcka alla utbildningar.

Läs mer om våra ledarskapsutbildningar
 • Effektivt ledarskap
 • Ledarskapsutveckling
 • Hur du motiverar ditt team
 • Hur du delegerar

Nöjda kunder

"Jag har haft möjlighet att själv genomgå Ledarakademin, tillsammans med delar av min ledningsgrupp. Utbildningen har varvats med teori och praktiska övningar, i flera fall med skådespelare som ökat trovärdigheten och pedagogiken i träningen. En verktygslåda full av redskap för framtida träning och bruk!"

Tomas Zetterquist, Regionchef

LRF Konsult

"Så intressant att möta människor i samma position, men ifrån varierande företag som skiljer sig väsentligt från min egen arbetsplats. Att kunna dela med sig av tips och råd och få ta emot detsamma tillbaka är ovärderligt "

Utbildningsdeltagare

Unionen

"Vi har samarbetat sedan 2011 med Mercuri International, både gällande ledarskapsutbildningar och värdegrundsarbete. Mercuri lyckas alltid knyta kunskaperna till deltagarnas verklighet, oavsett om de möter ledningsgrupp eller första linjens chefer och banarbetare. Att vårt värdegrundsarbete är levande efter fem år är mycket tack vara Mercuris kunniga och engagerade konsulter som tar vår idé till konkreta diskussioner som får fäste i organisationen."

Gölin Forsberg, Kompetenschef

Strukton Rail

AI

AI - ALLT DU BEHÖVER VETA

AI har funnits ett tag, men sedan ChatGPT lanserades i november -22 har det exploderat i varje hörn av affärsvärlden. Ta del av vår rapport som utforskar AI's enorma potential - och hur man undviker några av de etiska och praktiska frågor som AI ger upphov till.

Läs mer
utbildningar inom försäljning för försäljningschef
Kom igång

Kontakta oss

Vi bryr oss om din försäljning. Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att ta kontakt med oss!

Läs mer