Ny som chef

Om utbildningen

Att arbeta som chef är utvecklande och givande, men utan rätt verktyg är det svårt. Under Mercuris chefsutbildning får du tillsammans med andra nya eller blivande chefer lära dig mer om att utveckla din förmåga att anpassa ditt ledarskap efter situation och medarbetare. Vi sätter även fokus på flera av ledarskapets utmaningar under kursen – till exempel att träna coaching och konflikthantering.

Nya färdigheter när du leder dina medarbetare

I din nya roll som chef behöver du kunna hantera många olika färdigheter inom ledarskap. Under denna utbildning för chefer tittar vi därför närmare på hur du som chef och ledare skapar motivation, ger feedback, håller bra utvecklingssamtal och mycket mer så att du vet hur du ska leda och agera på ett bra sätt i dessa nya situationer.

Utveckling i din chefsroll i stockholm - utveckling av grupp

Ledarskapsutbildning för dig som ny chef

Du får många olika användbara verktyg att använda i din roll som ledare och en ökad säkerhet som chef genom att testa dina lärdomar i verklighetstrogna träningspass, specialutformade för att utveckla dig som ny chef och ledare.

Huvudkontor i Stockholm. vi erbjuder många olika kurser och utbildningar.

Vad säger tidigare deltagare om utbildningen Ny som chef

Här är några omdömen om utbildningen från tidigare deltagare som gått Ny som chef

”Upplägget passade mig perfekt och jag har vuxit enormt. Tomas är fantastisk och han har en röst och metodik som gör att man lyssnar. Fantastiskt att få ha honom som kursledare. Det fanns en röd tråd genom hela kursen och kursmaterialet kändes väldigt professionellt.”

Carlos Duarte, Strukton

”Fantastisk kursledare och kul med aktörsträning! Jag kommer använda lärdomarna och boken från kursen som uppslagverk varje vecka.”

Anette Hellgren, Unionen

Vem riktar sig denna ledarskapsutbildning till?

Denna chefsutbildning vänder sig till dig som är ny som chef eller tilltänkt/blivande chef. Men det är också en utbildning som passar bra för dig som redan är chef och vill fördjupa och utveckla dig inom ledarskap för att bli en framgångsrik chef eller exempel vill utveckla din förmåga att leda på distans eller leda i förändring.

Chefsutbildning på distans med Mercuri - bra ledarskap för grupp och ledare

Under denna Chefsutbildning kommer du att lära dig

 • Bra kommunikation i vardagen i din roll som chef
 • Så kan chefer skapa bra förutsättningar med fokus på ett aktivt medarbetarskap
 • Leda utvecklingssamtal, svåra samtal och olika typer av samtal i ledarrollen
 • Utmaningar i rollen som chef
 • Skillnaden mellan att vara coach och att ge råd; att ge feedback som utvecklar
 • Så kan chefer hålla bra möten som engagerar
 • Skapa bra motivation på jobbet idag – vad handlar det om?
 • Det flexibla ledarskapet – välj din ledarstil som chef utifrån medarbetarens nivå
 • Att skapa min ledardeklaration
 • Träning med skådespelare i verklighetstrogna övningar

finns rätt kurs för hur du leder projektet. vi svarar på alla dina frågor.

Upplägg för Mercuris Chefsutbildning

Under denna chefsutbildning varvar varvar vi korta teoripass med diskussioner, erfarenhetsutbyte egen reflektion, praktikfall och grupparbeten. Mellan utbildningstillfällena får du även träffa några av dina kurskamrater i ett lärteam för grupparbeten och gemensamma övningar för att få möjlighet att lära av andra chefer och utvecklas i er chefsroll.

Tidsåtgång

Onsite workshop: 4 dagar
Individuell coaching
Virtuellt lärteam
Diplomering

Träna med Skådespelare

För att omsätta teori till praktik får vi under denna utbildning även träna tillsammans med skådespelare, vilket är bra när det kommer till att omsätta kunskaper till färdigheter. Det blir hjärta och mage på en och samma gång och ett bra sätt att träna på de teorier du har lärt sig och få det att kännas på riktigt! Du får hela tiden stöd och feedback av din kursledare längs utbildningens gång och har möjlighet att ställa frågor. Läs om att träna med skådespelare här

Diplomering

Efter att du gått klart denna chefsutbildning premieras du med ett diplom från Mercuri International som kvitto på dina kunskaper som chef. Ladda ner certifikatet för utbildningen Ny som chef som pdf som ett bevis för att du deltagit i denna utbildning.

Om Kursledaren

 

Mercuri har huvudkontor i StockholmTomas Karlberg
Tomas har lång erfarenhet från att arbeta med nya ledare. Han brinner för att se ledare och organisationer utvecklas och är Certifierad handledare i UL (Utvecklande Ledarskap) UGL och JTI. Tomas jobbar bland annat med värdegrundsarbete, teamutveckling och kommunikation och är van att arbeta på olika nivåer i verksamheten samt har erfarenhet av utvecklingsinsatser i de flesta branscher.

Om oss

Mercuri International erbjuder faktabaserad kunskap om de mest centrala faktorerna för att skapa en högpresterande säljorganisation inom B2B och gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli mer effektiva när det kommer till utbildning, försäljning och ledarskap. Med oss får du tillgång till den senaste forskningen, smarta verktyg och personlig rådgivning av våra experter. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder våra kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. Vi låter resultat växa genom människor och ger er de verktyg och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar. Läs mer om oss här

FÖRETAGSANPASSAD LÖSNING

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss skräddarsy en lösning för er!

KONTAKTA OSS

Få offert eller boka utbildning

Välj startdatum för utbildningen

När Var Konsult Pris Antal
När Från:
Till:
Var Konsult Pris kr (+ moms) Antal
FÖRETAGSANPASSAD LÖSNING

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss skräddarsy en lösning för er!

KONTAKTA OSS

Bokningsinformation

kr26,900.00

Efter genomförd bokning kommer vi att kontakta dig för komplett faktureringsinformation.


Boka

  Få mer information