Försäljning och AI

Tänk om kring säljet

Artificiell intelligens (AI) har blivit en del av vår vardag, ibland på uppenbara sätt och ibland inte. Numera finns det till synes fler frågor om hur organisationer kan tillämpa AI än svar. Ändå är fördelarna med att använda AI i kommersiella organisationer och för lärande och utveckling tydliga. Upptäck mer genom att kolla in vårt inspelade webinar, vår blogg eller genom att kontakta våra ämnesexperter för att lära dig mer!

Lär nytt under arbetsdagen

Vi utvecklar unika möjligheter för att tillämpa AI i kommersiella organisationer och för att vässa försäljning och kompetensutveckling. Oavsett om det gäller analyser för att hjälpa försäljningsledningen att fatta beslut eller att använda chatbots för att ge konversationsinlärning till organisationer, ser vi AI som en möjlighet att framtidssäkra din organisation och förbättra era försäljningsresultat.

Varför är Artificiell intelligens viktigt?

Upptäck vår senaste inspelning om vad AI egentligen är och hur du kan använda AI-lärande för att öka försäljningen. Få insikter om hur du på ett praktiskt sätt kan arbeta med AI tillsammans med ditt säljteam.

AI – FAQ


Watson-jämförelsen

Utmaningar

Arbeta med flera system


Vi berättar gärna mer!

Upptäck hur vi kan hjälpa ditt företag att lyfta er försäljning med AI.

MER ATT LÄSA!

Digital Learning Center

Läs mer

Strategic partnership to strengthen AI and chatbot capabilities

Läs mer

Utmärkelse för digital försäljningsutbildning

Läs mer

Våra digitala utbildningar

Läs mer