Mercuri PLT

DIN PERSONLIGA TRÄNARE I MOBILEN

Klassrumsträning är en sak, att implementera nya kunskaper i din vardag är en annan. Med appen Mercuri PLT får du en personlig ledarskapstränare som motiverar dig på ett inspirerande sätt, direkt i din mobil. Du utvecklar dina färdigheter inom feedback, kommunikation, självledarskap, teamutveckling, teamledarskap och time management och kan räkna med att träningen verkligen blir av. Konceptet har utvecklats tillsammans med psykologer och ledarskapsexperter och testats på hundratals ledare. 

Om MERCURI PLT

Digitalt ledarverktyg som får dig att utveckla ditt dagliga ledarbeteende och implementera dina nya kunskaper på jobbet. Med korta micro-träningar, inspirerade av kognitiv beteendeterapi, tar du dig igenom stegen: Challenge, Action och Reflection. En nulägesanalys och självskattning i kombination med en målbild av dig själv som ledare lägger grunden för ett träningsprogram anpassat just för dig.  

För vem?

Mercuri PLT passar dig som ny som ledare, men också dig som arbetat som ledare under en längre tid och vill ta dig tid att stärka och utveckla dina ledarbeteenden.

Sebastian Reismer

Jag tycker det är en väldigt bra app. Den hjälper mig att få till bra vanor samt konkreta och för mig värdefulla tips och trix. Mycket nöjd!

Sebastian Reismer, Arbetschef Serneke Bygg AB


Med appen får du

 • Personligt anpassad ledarskapsträning. 
 • Träning när det passar dig.
 • Möjligheten till bestående förändringar.
 • Mätbara resultat.
 • Ökad självmedvetenhet och ökat självförtroende.
 • Ökat engagemang och prestation i ditt team.

Det här får du träna på

 • Feedback Så använder du feedback för att förstärka positiva beteenden (och korrigera negativa)
 • Kommunikation Bli en tydlig kommunikatör, håll produktiva dialoger, lär dig att lyssna och förstå kraften av att ställa rätt frågor.
 • Självledarskap Hur du motiverar och leder dig själv för att uppnå dina mål.
 • Teamutveckling Öka engagemang och prestation hos enskilda medlemmar i ditt team.
 • Teamledarskap Så leder du gruppen som helhet för att öka engagemang, prestation och säkerställa att ni jobbar på samma sätt mot samma mål.
 • Time Management Förmågan att använda din och ditt teams tid effektivt.

Mercuri PLT kan användas som del av ett företagspassat upplägg eller som stand alone. Den ingår också som en del i vår öppna utbildning Ny som Chef. Ta nästa steg som ledare med ett skräddarsytt träningsupplägg anpassat efter dina behov, och välj själv vilka dagar och tider du vill träna! 

Vill du veta mer om PLT?

Vill du veta mer om hur Mercuri PLT kan hjälpa din organisation att implementera beteendeförändringar?

Sälj- och Ledarskapsutbildning anpassad efter er organisation

Skräddarsydda utbildningar

Tillsammans med ditt företag bygger vi upp en skräddarsydd utbildning, vilket innebär ett sälj-, service- eller ledarskapsprogram med utbildning designad utifrån dina medarbetares unika kompetensbehov.

Läs mer

Ny som chef

Öppen utbildning

Är du ny som chef, tilltänkt eller blivande chef och längtar efter en ny verktygslåda för ditt ledarskap och för att få rätt förutsättningar för din nya roll? Då är det här utbildningen för dig! För att bli en bra ledare krävs motivation, mod och lust, men också nya kompetenser och praktiska redskap.

Läs mer