Mercuri International Business School

Välkommen till Mercuri International Business School

Vi må ha över sextio års erfarenhet av att ta fram skräddarsydda utbildningskoncept inom försäljning och ledarskap och möter mellan tummen och pekfingret ungefär 250.000 utbildningsdeltagare världen över varje år. Men trots att vi ibland utbildar hela organisationer vet vi att många stora förändringar ofta börjar med en enda person. Därför finns Mercuri International Business School

Hos oss skräddarsyr du din egen utbildningsresa. Du kan både träffa våra konsulter i klassrummet och beställa hem digitala utbildningar för träning i din egen takt när det passar dig. Om du frågar oss är det just kombinationen av dessa två som är oslagbar. Lär dig vad du vill, när du vill och få ett lärande anpassat efter just dig. Oavsett var du befinner dig i din karriär hoppas vi få vara en del av din utbildningsresa.

Här hittar du hela vårt utbud med utbildningar inom försäljning och ledarskap!

MERCURI FLEX - Smartare kompetensutveckling

Lösningen för dig som ska utbilda din personal och har en färdig budget, men som ännu inte kartlagt vem som ska gå vilken utbildning och när.

Läs mer om Mercuri FLEX

Kombinera klassrumsträningen med digital utbildning på distans

Med våra digitala utbildningar får du nya kunskaper och färdigheter inom försäljning och ledarskap genom engagerande träningspass i en interaktiv utbildningsmiljö.

Läs mer om våra Digitala utbildningar