Öppna utbildningar

Vad vill du lära dig?


Många stora förändringar börjar med en person

Vi må ha över sextio års erfarenhet av att ta fram skräddarsydda utbildningskoncept inom försäljning och ledarskap och möter mellan tummen och pekfingret ungefär 250.000 utbildningsdeltagare världen över varje år. Men trots att vi ibland utbildar hela organisationer vet vi att många stora förändringar ofta börjar med en enda person. Därför finns Mercuri International Business School!

Du kan både träffa våra konsulter i ett fysiskt eller virtuellt klassrum och beställa hem digitala utbildningar för träning i din egen takt när det passar dig. Om du frågar oss är det just kombinationen av dessa upplägg som är oslagbar. Lär dig vad du vill, när du vill och får ett lärande anpassat efter just dig. Oavsett var du befinner dig i din karriär hoppas vi få vara en del av din utbildningsresa.


Vilken utbildningsform passar dig?

Digital utbildning

Digitala moduler som du genomför på egen hand, i din egen takt – helt enkelt när det passar dig bäst!

Distansutbildning

Lärarledd utbildning via en digital enhet där du deltar i schemalagda föreläsningar och gör övningar och grupparbeten tillsammans med dina kurskamrater och din kursledare.

Face to face

Vi blandar teori, praktiska övningar, gruppdiskussioner och träning med skådespelare. Du får tillgång till de senaste rönen och bygger ett nätverk med personer i liknande ställning i näringslivet.

MERCURI FLEX - Smartare kompetensutveckling

Lösningen för dig som ska utbilda din personal och har en färdig budget, men som ännu inte kartlagt vem som ska gå vilken utbildning och när.

Läs mer om Mercuri FLEX

Digital utbildning när det passar dig

Med våra digitala utbildningar får du nya kunskaper och färdigheter inom försäljning och ledarskap genom engagerande träningspass i en interaktiv utbildningsmiljö.

Läs mer om våra Digitala utbildningar