Presentationsteknik

Om utbildningen

Kursen ger dig de färdigheter och det självförtroende som behövs för att leverera vinnande inspirerande presentationer och därmed modet att våga prata inför en grupp. Lär dig hur du jobbar med att förbereda och sedan genomföra en fantastisk presentation. Utveckla din förmåga att skapa intresse, lämna ett större avtryck, inspirera, övertyga och engagera. Få bättre förutsättningar att lyckas – hos oss finns många användbara tips och du får värdefull feedback som du direkt kan använda i din egen vardag för att nå fram med dina idéer!

Utvecklas inom Presentationsteknik

Vill du fördjupa dina kunskaper inom presentationsteknik och bli bättre på att prata inför en grupp? Under denna kurs ger vi dig bra verktyg för att jobba strukturerat med dina förberedelser och sedan förmågan att hålla presentationen intressant från början till slut. Misstagen vid presentationer är många och enkla att råka göra – vi guidar dig bort från fallgroparna!

Känner du dig nervös vid tanken på att prata inför andra? Efter utbildningen kommer du känna dig trygg i att presentera inför en grupp på ett sätt som väcker tankar, skapar dialog och håller intresset för vad du vill säga uppe. Du kommer ta med dig många nya insikter och bra exempel på hur du kan arbeta när du ska skapa både större och mindre presentationer och hur du får med dig andra på din idé! Utveckla din karriär genom att bli bättre på att tala inför andra.

välj bland flera andra utbildningar. spara tid fort med en bra kurs i presentationsteknik på två dagar när du genomför din presentation. praktiska tips och feedback!

VEM RIKTAR SIG DENNA UTBILDNING TILL?

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar inom försäljning och vill ta dina presentationer till nya höjder, eller till dig som behöver kunna presentera en idé eller ett budskap för åhörare på ett bra och säljande sätt. På kursen utvecklas du inom retorik genom effektiva övningar, får feedback kring hur du ska skapa en presentation och lär dig hur du gör presentationen så proffsig du bara kan. Du kommer få kunskaper och färdigheter som du har direkt praktisk nytta av i ditt arbete.

DU KOMMER ATT LÄRA DIG

 • Praktiska och konkreta verktyg för starka presentationer och god retorik
 • Konsten att kommunicera på ett bra sätt framför åhörarna
 • Att sätta rätt mål för presentationen
 • Tydlig och effektiv kommunikation i din presentation
 • Att förstå olika kommunikationsstilar hos åhörarna
 • Att förstå olika personlighetstyper och hur du hanterar dina åhörare rätt.
 • Aktivt lyssnande och god kommunikation när du ska presentera
 • Nödvändiga förberedelser – Att organisera och förbereda innehållet i din presentation i PowerPoint så att ditt budskap blir tydligt
 • Att jobba med Storytelling i din presentation – tydliga exempel
 • Att använda ditt kroppsspråk genom ansiktsuttryck, tonfall och rörelser när du levererar din presentation
 • Att hantera åhörarnas invändningar under din presentation
 • Hur du håller din egen nervositet och stress under kontroll under din presentation.
 • Att förbereda dig inför din presentation och säkerställa att allt fungerar
 • Att hantera presentationer i olika miljöer – både virtuellt eller face-to-face
 • Att interagera effektivt med de som lyssnar under din presentation
 • Att välja och använda rätt hjälpmedel som stöttar din presentation

Spar tid! Kursen där din kursledare lär dig god retorik och presentationsteknik när du levererar din presentation. Utbildningar och kurs i stockholm

 

UPPLÄGG FÖR UTBILDNINGEN

Kursen Presentationsteknik är en utbildning på två dagar och mycket tid läggs på praktisk träning. Utveckla din förmåga genom en blandning av korta föreläsningar, gruppdiskussioner, eget arbete, olika case men även tillämpning av olika verktyg som hjälper dig att utveckla din presentationsteknik och dina presentationer.

Under denna utbildning får du jobba mycket du tillsammans med dina kurskamrater och har möjlighet att ställa frågor och dela erfarenheter kring dina presentationer. Mellan utbildningstillfällena kommer du också att arbeta med några av dina kurskamrater i ett lärteam för grupparbeten och träna under gemensamma praktiska övningar.

Under kursen kommer du få uppgifter att utföra på plats på ditt jobb för att snabbt komma igång och implementera dina nya kunskaper i vardagen. Din kursledare ger dig hela tiden praktiska tips och feedback kring hur du kan göra dina presentationer riktigt bra.

TIDSÅTGÅNG

Kick-start Webinar: 2 timmar
Digitala moduler (Engelska): 10 timmar
Lärarledd undervisning: 2 dagar
Uppföljning och Diplomering: 3 timmar
Lärteamsträffar, Träning på jobbet, Uppgifter

våra kurser och utbildningar - två dagar Träning i vår kurs presentationsteknik! Få många värdefulla tips kring presentationen

MAT & LOKAL

Våra kurser i Stockholm tar plats i ljusa, fräscha lokaler och mellan utbildningspassen och våra praktiska övningar får du ta del av en generös lunchbuffé och eftermiddagsfika i en skön och avslappnad atmosfär. Välkommen till våra utbildningar!

Känner du dig rädd för att tala inför andra? Då är god presentationsteknik och att träna viktig för din presentation. vi ger dig tips kring presentationen på kursen i stockholm

DIPLOMERING

Efter utbildningens slut får du ett certifikat som kvitto på dina kunskaper. Du kan ladda ner certifikatet som pdf och när du vill länka det med en badge till ditt LinkedIn-konto för att visa att du gått denna utbildning i Presentationsteknik och numera gör riktigt vassa presentationer.

VAD SÄGER TIDIGARE DELTAGARE OM VÅRA UTBILDNINGAR I FÖRSÄLJNING?

Varför ska du välja oss? Här är några omdömen från tidigare deltagare som gått våra försäljningsutbildningar som berättar om vad de fått lära sig:

”En omfattande utbildning i Key Account Management som gett mig flera helt nya infallsvinklar! Utbildningen gav mig kunskap om hur jag skapar struktur i kundarbetet vilket gör att jag får en större förståelse för kundens situation, utmaningar och mål. Mycket värdefull information att ta del av”

Lotta Söderholm, Säljare &Frankly som gått utbildningen Key Account Management

”Bra att få nya tankar och modeller för att kunna arbeta på ett mer framåtlutat och strategiskt vis. Kombinationen med digitalt och fysiskt var också bra! Bra diskussioner på plats och mycket möjlighet till eftertanke vid det digitala.”
Susanne Holmgren, HR & Marketing Manager, KYOCERA Document Solutions Nordic AB  som gått utbildningen Commercial Director Master Class

OM KURSLEDAREN

 

hör av dig via e post så berättar vår kursledare mer om presentationsteknik som går i stockholm och om hur du gör för att komma igångAnders Karlström

Kursledare Anders har en gedigen erfarenhet inom retorik, försäljning, storytelling och presentationsteknik och delar gärna med sig av praktiska övningar, tips och verktyg för hur du gör presentationen av din idé riktigt vass. Ingen death by Powerpoint här! Anders besvarar alla dina frågor och funderingar.

OM OSS

Mercuri International erbjuder faktabaserad kunskap om de mest centrala faktorerna för att skapa en högpresterande säljorganisation inom B2B och gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. Med oss får du tillgång till den senaste forskningen, smarta verktyg och personlig rådgivning av våra experter. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder våra kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. Vi låter resultat växa genom människor och ger er de verktyg och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar.

LÄS MER OM OSS

Läs mer om oss här och hör gärna av dig om du har några frågor om oss eller några frågor om denna utbildning och vad du kommer få lära dig. Vi finns i Stockholm men det går även att utföra ett företagsanpassat program på andra ställen. Hos oss finns många olika typer av utbildningar.

FÖRETAGSANPASSAD LÖSNING?

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss företagsanpassa en lösning för er! Hör av dig till oss så hör vi av oss så fort som möjligt!

KONTAKTA OSS

Få offert eller boka utbildning

Välj startdatum för utbildningen

När Var Konsult Pris Antal
När Från:
Till:
Var Konsult Pris kr (+ moms) Antal
FÖRETAGSANPASSAD LÖSNING?

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss företagsanpassa en lösning för er! Hör av dig till oss så hör vi av oss så fort som möjligt!

KONTAKTA OSS

Bokningsinformation

kr15,900.00

Efter genomförd bokning kommer vi att kontakta dig för komplett faktureringsinformation.


Boka

  Få mer information