Säljstyrning

Om utbildningen

Effektivisera din försäljningsstrategi!

En digital kurs i säljstyrning där du lär dig mer om hur du planerar och uppnår dina (eller ditt teams) framtida försäljningsresultat med utgångspunkt från analysen av den aktuella situationen. Med Mercuris RIK-modell får du förståelse för hur dina insatser påverkar de slutliga intäkterna och kan lättare planera för att uppnå dina mål.

Du genomför kursen när och var det passar dig. Innehållet i denna säljutbildning är på engelska.

Vill du hellre gå en försäljningkurs face to face? Läs mer om våra klassrumsutbildningar

DU KOMMER ATT LÄRA DIG

  • Att förstå och arbeta efter RIK-modellen
  • Att analysera de korrekta indikatorerna för att förstå strukturen för försäljningsresultaten och hur nära det är målet
  • Hur du objektivt analyserar styrkorna och svagheterna i kundportföljen för att prognostisera intäkter med mer precision
  • Att förstå hur du kan förbättra effektiviteten av försäljningsaktiviteter genom att ta hänsyn till nyckelindikatorerna
  • Vilka nyckelkompetenser som bör utvecklas för att utföra de aktiviteter som behövs för att uppnå försäljningsresultat.
  • Skapa en försäljningshandlingsplan baserad på resultaten av RIK-analysen
  • Definiera vilken typ av stöd som behövs för att uppnå målresultat

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Du genomför korta micro learning-pass med omväxlande träning och blandad pedagogik som inkluderar allt från kortare filmer, interaktiva övningar och inspirerande läsning. Med kunskapstester får du möjlighet att reflektera över dina nyvunna kunskaper.

EFTER UTBILDNINGEN

När du har tagit del av alla moduler och lyckats med kunskapstesten i säljstyrning, får du ett certifikat som kvitto på dina kunskaper. Du kan ladda ner certifikatet som pdf och länka det med en badge till ditt LinkedIn-konto.

PRIS

1 digital utbildning = 2500 SEK / 6 månaders licens
3 digitala utbildningar = 6000 SEK / 6 månaders licens

Förlängning av licens 6 månader = 2000 SEK / digital utbildning

Mer än 10 licenser – kontakta Mercuri för offert

OM OSS

Mercuri International erbjuder faktabaserad kunskap om de mest centrala faktorerna för att skapa en högpresterande säljorganisation inom B2B och gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. Med oss får du tillgång till den senaste forskningen, smarta verktyg och personlig rådgivning av våra experter. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder våra kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. Vi låter resultat växa genom människor och ger er de hjälpmedel och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar.

FÖRETAGSANPASSAD LÖSNING?

Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss skräddarsy en lösning för er!

KONTAKTA OSS

Boka

    Få mer information