Att sälja på distans

Om utbildningen

I den här utbildningen får du lära dig allt du behöver om att sälja på distans och varför det är viktigt att veta hur försäljning på distans skiljer sig från när du säljer face to face. Det är en utbildning för dig som vill utveckla din kommunikation med kunden och titta närmare på varför förberedelser av ditt digitala möte är en så viktig framgångsfaktor för försäljning på distans.

Du kommer att få många bra tips och matnyttig information kring hur du drar mesta möjliga nytta av tekniska hjälpmedel för att skapa kontakt under möten på distans. Vår kursledare bjuder på exempel från sin egen erfarenhet av att sälja på distans och hjälper dig att utveckla dina färdigheter inom kommunikation.

att sälja på distans

VEM RIKTAR SIG DENNA SÄLJUTBILDNING TILL?

Det här är en utbildning för alla säljare mot företag som vill vässa sina kunskaper inom distansförsäljning. Utbildningen hjälper dig att utveckla din förmåga att kommunicera, lära dig mer om att hålla professionella digitala möten och att sälja via telefon.

DU KOMMER ATT LÄRA DIG

  • Att utnyttja möjligheterna och förhindra riskerna med försäljning på distans
  • Det första mötets betydelse
  • Hur du med en strukturerad metod för distansförsäljning förbereder dig inför mötet
  • Hur Power Point hjälper dig under det virtuella mötet
  • Aktivt lyssnande, kommunikation och Storytelling under ditt möte
  • Att sälja via telefon

att sälja på distans

UPPLÄGG

Under den här utbildningen i distansförsäljning varvar vi korta digitala moduler med lärarledda träffar på distans där vi besvarar alla dina frågor om distansförsäljning. Mellan utbildningstillfällena kommer du också att träffa några av dina kurskamrater i ett lärteam för grupparbeten och gemensamma övningar där du får värdefulla tips, verktyg och exempel från verkligheten när det kommer till att sälja på distans. Din kursledare hjälper dig och finns till hans under hela utbildningen.

TIDSÅTGÅNG

Kick-start Webinar: 2 timmar
Digitala moduler: 4 timmar
Lärarledd utbildning på distans: 8 timmar
Lärteamsträffar, uppgifter: 13 timmar
Best Practice: 1 timme

DIPLOMERING

Efter utbildningens slut får du ett certifikat som kvitto på dina kunskaper inom försäljning på distans. Du kan ladda ner certifikatet som pdf och länka det med en badge till ditt LinkedIn-konto.

VAD SÄGER TIDIGARE DELTAGARE OM VÅRA UTBILDNINGAR

Här är några omdömen om våra säljutbildningar från tidigare deltagare:

”Toppenbra utbildning! Handfasta tips och exempel från verkligheten.”

”Fantastiska dagar! Bra utbildning och information för att utveckla min förmåga att kommunicera på ett nytt sätt. Så viktigt att fortsätta utvecklas även som erfaren säljare!”

”Jag säljer per telefon och har nu en mer effektiv kommuniaktion med kunden. Mycket bra information och tips på ett lättfattligt sätt”

OM KURSLEDAREN

 

Peter Stockhaus

Peter har en mångårig erfarenhet av att designa och leverera utbildningar, coacha och att utveckla lärande i organisationer. Peter brinner för att utbilda i de sälj- och ledarskapskompetenser som gör skillnad och som får organisationer att gå från strategi till resultat.

OM OSS

Mercuri International erbjuder faktabaserad kunskap om de mest centrala faktorerna för att skapa en högpresterande säljorganisation inom B2B och gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli mer effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. Med oss får du tillgång till den senaste forskningen, smarta verktyg och personlig rådgivning av våra experter. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder våra kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. Vi låter resultat växa genom människor och ger er de verktyg och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar.

 

FÖRETAGSANPASSAD SÄLJUTBILDNING?

Hittar du inget datum som passar för denna säljutbildning? Är ni många på företaget som vill gå samma säljutbildning? Har ni särskilda önskemål för just ert företag? Vi erbjuder även företagsanpassade säljutbildningar!

KONTAKTA OSS

Få offert eller boka utbildning

Välj startdatum för utbildningen

När Var Konsult Pris Antal
När Från:
Till:
Var Konsult Pris kr (+ moms) Antal
FÖRETAGSANPASSAD SÄLJUTBILDNING?

Hittar du inget datum som passar för denna säljutbildning? Är ni många på företaget som vill gå samma säljutbildning? Har ni särskilda önskemål för just ert företag? Vi erbjuder även företagsanpassade säljutbildningar!

KONTAKTA OSS

Bokningsinformation

kr15,900.00

Du kan bara betala med faktura. Faktura och bokningsbekräftelse kommer skickas till dig med epost när bokningen blivit godkänd.

Få mer information