Ny som chef, steg 1-2

Om utbildningen

Är du ny som chef, tilltänkt eller blivande chef och längtar efter en ny verktygslåda för ditt ledarskap och för att få rätt förutsättningar för din nya roll? Då är det här utbildningen för dig! För att bli en bra ledare krävs motivation, mod och lust, men också nya kompetenser och praktiska redskap.

Under den här utbildningen lär du dig att anpassa ditt ledarskap efter situation och medarbetare, tränar coaching och konflikthantering, lär dig hur du skapar motivation, ger feedback håller utvecklingssamtal och mycket mer. Du får svar på frågor som hur du leder medarbetare som du tidigare befann dig på samma nivå som och tränar verklighetstrogna case med skådespelare. Mellan de två utbildningsstegen tränar du på hemmaplan med en personlig ledarskapstränare direkt i din mobil.

Så här säger tidigare kursdeltagare

”Utbildningen gav mig massor med verktyg, tips och träning och jag har känt mig mycket mer trygg och kunnig när jag börjat min nya roll som chef”

”Många aha-upplevelser och tid för reflektion, som inte alltid hinns med i vardagen”

”Värdefullt att få öva med skådespelare”

FÖR VEM

Utbildningen vänder sig till dig som är ny i chefsrollen, tilltänkt/blivande chef eller till dig som redan är chef och vill fördjupa dig i ledarskapets grunder.

DU KOMMER ATT LÄRA DIG

 • Det flexibla ledarskapet – att välja ledarstil efter medarbetare och situation
 • Att skapa förutsättningar för ett aktivt medarbetarskap
 • Kommunikation i vardagen
 • Att hålla utvecklingssamtal
 • Konflikthantering
 • Att coacha och ge feedback
 • Att hålla möten som engagerar
 • Att skapa motivation
 • Att tackla ledarskapsutmaningar genom träning i relevanta case tillsammans med skådespelare.
 • Att träna på ditt ledarskap i vardagen med appen Mercuri PLT

UPPLÄGG

2+2 dagar.

Vi varvar korta teoripass med gruppdiskussioner, erfarenhetsutbyte, egen reflektion och aktiv träning med skådespelare i skarpa träningssituationer.

MAT & LOKAL

Vi håller till i ljusa, fräscha lokaler och mellan utbildningspassen bjuds du på generös lunchbuffé och eftermiddagsfika i en skön och avslappnad atmosfär.

DIPLOMERING

Efter utbildningens slut premieras du med ett diplom från Mercuri International Business School.

MERCURI PLT

I utbildningen Ny som chef ingår även ledarskapsappen Mercuri PLT. Med appen får du en personlig ledarskapstränare som motiverar dig på ett inspirerande sätt, direkt i din mobil. Du utvecklar dina färdigheter inom feedback, kommunikation, självledarskap, teamutveckling, teamledarskap och time management och kan räkna med att träningen verkligen blir av.

Sebastian Reismer

Jag tycker det är en väldigt bra app. Den hjälper mig att få till bra vanor samt konkreta och för mig värdefulla tips och trix. Mycket nöjd!

Sebastian Reismer, Arbetschef Serneke Bygg AB

Skräddarsydd lösning

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss skräddarsy en lösning för er!

Läs mer

FORTSÄTTNING

För dig som vill fortsätta att utvecklas efter att du genomfört Ny som chef rekommenderar vi att gå vidare med bl.a. följande utbildningar:

 • Coachande ledarskap
 • Utvecklande Ledarskap (UL)

Boka din utbildning

Välj startdatum för utbildningen

När Var Konsult Pris Antal
När Från:
Till:
Var Konsult Pris kr (+ moms) Antal
Skräddarsydd lösning

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss skräddarsy en lösning för er!

Läs mer

Bokningsinformation

kr29,900.00

Du kan bara betala med faktura. Faktura och bokningsbekräftelse kommer skickas till dig med epost när bokningen blivit godkänd.

Få mer information