Mercuri Flex – Smartare Kompetensutveckling

Mercuri FLEX

Känner du igen dig i följande scenario? Du har en utbildningsbudget och vet att du borde kartlägga kompetensbehovet på företaget. Helst igår. Du ser kompetensutveckling som något otroligt viktigt och vet hur mycket den påverkar medarbetarnöjdheten. Självklart är det intressant även för dig som chef att dina medarbetare trivs, utvecklas och besitter den kompetens som krävs för att de ska kunna göra ett bra jobb. Men så var det allt annat som också skulle göras…  

Lösningen – Mercuri FLEX. Tänk om du kunde frigöra din tid och samtidigt göra medarbetarna delaktiga i sin kompetensutveckling? Med Mercuri Flex investerar du i en smart paketerad utbildningslösning där utbildningsdagar fördelas fritt mellan medarbetare och gör det möjligt för dem att själva välja vilken utbildning de vill gå och när. Du håller enkelt koll på utbildningsbudgeten och kan erbjuda dina medarbetare omsorgsfullt framtagna utbildningar inom både försäljning och ledarskap.

Lösningen för dig som ska utbilda din personal och har en färdig budget, men som ännu inte kartlagt vem som ska gå vilken utbildning och när.

Fördelarna med MERCURI FLEX

  • Alla i företaget kan utnyttja MERCURI FLEX
  • Du väljer utbildningstillfälle när behov dyker upp
  • Välj ur hela vårt öppna utbildningsprogram
  • Personlig hjälp att ta fram kompetensutvecklingsplan
  • Gäller 12 månader framåt för bokning
  • Bokade utbildningar kan genomföras senare än 12 månader

Hur fungerar MERCURI FLEX

Med MERCURI FLEX bokar du flera utbildningsdagar till ett fast pris, som du sedan kan använda hur du vill när det passar er.  Alla i företaget kan utnyttja Mercuri Flex och ni kan välja på utbildningar i allt från försäljning, till coachning, säljledning och utvecklande ledarskap.

Vem passar Mercuri FLEX för?

Det här är lösningen för dig som vet att du ska utbilda din personal och har en färdig budget, men som ännu inte kartlagt vem som ska gå vilken utbildning och när. Maila oss på info@mercuri.se för mer information och köp av Mercuri Flex.    

Investering

Säljledning, coachning eller ledarskap?

Är du intresserad av en utbildning inom försäljning eller ledarskap?