Grundläggande försäljning

Om utbildningen

Säljer du mot företag och känner att du behöver stärka dina säljkunskaper? Det här är en grundläggande säljutbildning som passar dig som är ny och snabbt vill bli framgångsrik i din nya roll. Det är även en utbildning som passar dig som redan arbetat som säljare till företag ett tag men vill stärka dina kunskaper. Hursomhelst lovar vi att du får en flygande start och lär dig de viktigaste grunderna i försäljning med denna säljutbildning.

Vi blandar lärarledd undervisning med digitala moduler som du går igenom på egen hand för att göra det så lätt som möjligt att kombinera utbildning med ditt löpande arbete som säljare.

Vad säger tidigare deltagare

Här är några omdömen om utbildningen från tidigare deltagare:

”En av de bästa kurserna jag har gått. Lärde mig otroligt mycket”
Daniel Hällqvist, Northpower Stålhallar AB

”Uppskattade diskussion och reflektion med övriga deltagare samt gruppuppgifterna. Ser allt jag fått med mig som verktyg för att lyckas i framtiden. Kul med exempel från egna erfarenheter från kursledaren!”
Eric Sens, Össur Nordic AB

”Utbildningen har öppnat upp för mer reflektioner och metoder som gör mig till en bättre och effektivare säljare. Jag kommer använda de flesta metoderna vi gått igenom, med fokus på bättre förberedelse, sätta mål och att hantera invändningar. Bra med träffar både i lärgrupp och hela gänget. Bra tydlighet på att lära oss ta oss igenom hela säljprocessen. Kursledaren var härlig och inspirerande. Ser fram emot att ta min försäljning till nästa nivå!”
Robin Karlsson, Gerisale AB

En grundläggande säljutbildning för B2B

Kursen innehåller verktyg och metoder för att strukturera ditt arbete som säljare och bli mer effektiv i din försäljning. Du får utbildning om säljprocessen, lär dig lägga upp ett professionellt och anpassat säljsamtal och får förståelse för kundens köpsituation. Du får redskap att använda i kundmöten och lär dig att anpassa din försäljning utifrån situation och kund – en säljutbildning som gör att du blir trygg i din nya säljroll.

Utveckla din försäljning med våra säljutbildningar - läs mer om vår utbildning

Vem riktar sig denna säljutbildning till?

Denna säljutbildning vänder sig till dig som har börjat arbeta som säljare eller account manager mot företag, men det är även en utbildning som passar dig som är mer erfaren men behöver uppdatera och stärka din försäljningsmetodik för att utveckla dina affärer .

Du kommer att lära dig

 • Det första intryckets betydelse
 • Att bygga relation och skapa förtroende
 • Aktivt lyssnande som säljverktyg
 • Hantering av kundmöten
 • Kroppsspråk
 • Struktur och metodik
 • Kartläggning av kundens behov – frågemetodik
 • Presentation och argumentation för ditt erbjudande
 • Hantera och behandla invändningar
 • Att styra mot beslut – kundens beslutsmönster och hur du kan hjälpa kunden att ta beslut

e post så berättar vi mer om säljare b2b

Upplägg

Vi varvar korta teoripass med diskussioner, erfarenhetsutbyte egen reflektion, praktikfall och grupparbeten.

Tidsåtgång

Onsite workshop: 2 dagar
Digitala moduler: 10 timmar (Självstudier efter genomförd utbildning)
Diplomering

Diplomering

Efter avslutad utbildning premieras du med ett diplom från Mercuri International Business School.

Kursledare

kontakta vår utbildare via e post som berättar mer om kursen för ditt företag

Anders Karlström

Kursledare Anders har en gedigen erfarenhet inom försäljning och har jobbat med att skapa värde för sina kunder på många olika sätt. Han delar gärna med sig av praktiska övningar, tips och verktyg under kursen. Anders besvarar alla dina frågor och funderingar.

Om oss

Mercuri International erbjuder faktabaserad kunskap om de mest centrala faktorerna för att skapa en högpresterande säljorganisation inom B2B och gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. Med oss får du tillgång till den senaste forskningen, smarta verktyg och personlig rådgivning av våra experter. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder våra kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. Vi låter resultat växa genom människor och ger er de verktyg och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar. Läs mer om oss här och hör gärna av dig om du har några frågor om oss eller denna utbildning.

Företagsanpassad säljutbildning?

Hittar du inget datum som passar för denna säljutbildning? Är ni många på företaget som vill gå samma säljutbildning? Har ni särskilda önskemål för just ert företag? Vi erbjuder även företagsanpassade säljutbildningar!

KONTAKTA OSS

Få offert eller boka utbildning

Välj startdatum för utbildningen

När Var Konsult Pris Antal
När Från:
Till:
Var Konsult Pris kr (+ moms) Antal
Företagsanpassad säljutbildning?

Hittar du inget datum som passar för denna säljutbildning? Är ni många på företaget som vill gå samma säljutbildning? Har ni särskilda önskemål för just ert företag? Vi erbjuder även företagsanpassade säljutbildningar!

KONTAKTA OSS

Bokningsinformation

kr15,900.00

Efter genomförd bokning kommer vi att kontakta dig för komplett faktureringsinformation.


Boka

  Få mer information