Ligg steget före

Den tekniska utvecklingen förändrar försäljningsvärlden snabbare än någonsin. För att fortsätta att vara konkurrenskraftiga måste företag förbereda sina medarbetare med utbildningar som snabbare än någonsin gör dem redo för ett nytt försäljningslandskap.

Läs mer

Mercuri DLC
Framtidssäkra dina affärer

För att förvandla morgondagens utmaningar till möjligheter krävs ett nytt typ av tänkande. Mercuri DLC är ett smartare sätt för ditt företag att ligga steget före. Här nedan kan du läsa mer om hur ni kan nå framgång inom försäljning.

Kostnadsfri E-bok

Tekniken har fundamentalt förändrat vårt köpbeteende och fortsätter att göra så - i en aldrig tidigare skådad takt. I vår e-bok tittar vi närmare på vad som kommer att krävas av försäljningsteam för att komma ikapp. Vi undersöker inte bara utmaningarna utan även möjligheterna som denna nya värld erbjuder.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vad är DLC?

Mercuri International Digital Learning Center är en helt integrerad digital inlärningsupplevelse med både ett omfattande off-the shelf bibliotek och ett engagerande skräddarsytt innehåll.

ENGAGEMANG

Storytelling
Utmaningar & Gamification
Känslomässiga upplevelser

RELEVANS

Specifika roller & Kompetens
Verkliga situationer & Utmaningar
Implementationstips

FLEXIBILITET

Mobilvänlig, Flexibel & Effektiv
Effektiv & Byggd kring användaren
Ämnesbaserad

INNOVATION

Innovativ & Engagerande upplevelse
Tilltalande Grafisk Design

Hur kan mercuri digital learning
center hjälpa dig?

Traditionella utbildningslösningar förändras långsamt inom försäljningskulturen. Mercuri Internationals DLC är modulärt och flexibelt och anpassar sig snabbt till nya utmaningar och trender.

Vi erbjuder engagerande, modulärt innehåll off-the-shelf eller skräddarsytt efter dina säljteams specifika behov och säkerställer att varje lösning passar perfekt för ditt företag.

nästa generations lärplattform

BLOGG

Artificiell eller emotionell intelligens? Så fortsätter du att vara relevant i maskinåldern

Läs mer

INFOGRAPHIC

I siffror - en titt på vad tekniken betyder för vår arbetskraft i framtiden

Läs mer

TRENDER

Vill du fortsätta att vara konkurrenskraftig? Ta en titt på de senaste utbildningstrenderna…

Läs mer
Vilka vi är

Vilka vi är & vilket värde vi erbjuder

Vi är försäljningsexperterna som skapar försäljningsframgång genom människor och processutveckling. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar för att öka försäljningsresultat och nå försäljningsframgång.

Läs mer

GLÖM INTE DIN KOSTNADSFRIA E-BOK

Teknologi. Vän eller fiende? Utmaning eller möjlighet? Vi utforskar hur digital innovation antingen kan underlätta för eller eliminera framtidens arbetskraft - och vad försäljningsvärlden behöver förstå om vi ska förbli konkurrenskraftiga…

Ladda ner E-bok
Kontakta oss

Vill du lära dig mer om Mercuri DLC? Vi berättar gärna! Kontakta oss och låt oss veta hur vi på Mercuri kan hjälpa till att utveckla er försäljning.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.